Campionii Aradului
Campionii Aradului

Campionii Aradului la Cupa Hagi Danone

      În weekendul recent încheiat, pe stadionul „Motorul”, s-a disputat cea de-a doua etapă a Cupei Hagi Danone 2019. Copii de la școlile din județul Arad s-au înfruntat pentru un loc în finala de la Constanța, iar câștigătoare a fost Școala „Aurel Vlaicu”. Elevii lui Flavius Stoica au dispus în finală de cei de la „Regina Maria” cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Bonchiș și Băeșu.

 

      Astfel, reprezentanta Aradului s-a calificat pentru turneul final de la Constanța (29 mai – 1 iunie), unde vor juca alături de alte campioane școlare  din țară, plus șase cluburi de fotbal. Este vorba despre gazdele de la Academia Hagi, plus alte cinci echipe alese chiar de către Gheorghe Hagi. Miza este calificarea la finala Danone Nations Cup, de la Barcelona.

      Așadar, campionii Aradului care merg pe Litoral sunt: Daian Tăutan (numit portarul turneului), Alex Sârbu, David Ștef, David Kodoran, Alexandru Berariu, Ianis Bonchiș, Darius Șiclovan, Alexandru Budihala, Vlad Băeșu, Tudor Ghergar și Radu Bătrân. „Mergem la Constanța încrezători că putem scoate un rezultat bun. Va fi o experiență utilă, dar și frumoasă pentru ei” ne-a declarat antrenorul echipei câștigătoare, profesorul Flavius Stoica.

      Copiii au fost premiati de Adrian Lucaci, fost fotbalist la UTA, Sportul Studentesc si Steaua și actual presedinte AJF Arad, Iosif Lovas, fost portar al naționalei, medaliat cu bronz la Mondialul de juniori din 1981 și Paul Barta, inspector de Educatie Fizica si Sport la ISJ Arad.