Saptamana Legumelor si fructelor - Campanie SNAC
Saptamana Legumelor si fructelor - Campanie SNAC

SĂPTĂMÂNA LEGUMELOR ȘI FRUCTELOR

CAMPANIE SNAC

 

       În săptămâna 25-29.11.2019, Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad, ca în fiecare an, s-a alăturat acțiunii de voluntariat marca SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară), intitulată Săptămâna Fructelor și Legumelor, în cadrul căreia copiii au donat fructe și legume pentru diferite centre de vârstnici, centre de copii cu dizabilități și unor familii nevoiașe din Arad și din județ.

          Scopul acţiunii este de sensibilizare a copiilor şi adulţilor cu privire la situaţia dificilă în care se află unele familii sau instituţii sociale.

          Anul acesta au participat 50 de cadre didactice, voluntari SNAC de la Şcoala Gimnazială ,,Aurel Vlaicu”, care au mobilizat 790 de  elevi, donând fructe și legume.

         La această acțiune au participat 37 de clase, de la pregătitoare până la clasa a VIII-a. Strădania lor a fost încununată de succes, astfel, vineri 29 noiembrie 2019 au fost transportate către instituții un număr de aproximativ 1000 kg. de fructe și 400 kg. de legume!

Mulțumim tuturor donatorilor noștri – copii, părinți, profesori – care au oferit un strop de bucurie unor persoane aflate în situaţii dificile.

 

 

Director,

Prof. Frăţilă Flavia

 

Coordonator SNAC,

Prof. Tudor Florentina